Torsdagslistan

Har otroligt svårt att hitta roligt innehåll här på bloggen. Så i brist på kuliga grejer kommer istället en torsdagslista. Bilderna är ifrån när vi var på roadtrip genom södra Europa för några år sen och här är vi i Schweiziska Alperna! Längtar dit typ exakt nu..

Vad köpte du senast?
Två grillade med bröd och två Smakis med smak av päron och den andra med äpple på Bigges i Fruängen till våran lunch igår.

Hur lång är du?
161 cm.

Vad gillar du mest med dig själv?
Att jag är snäll och bryr mig om. Att jag är nyfiken och påhittig. Att jag alltid följer mitt hjärta.

Vad gillar du minst med dig själv?
Att jag blir rastlös och uttråkad väldigt lätt. Att jag är slarvig med typ mobil/nycklar/plånbok. Att jag kan bli tjurig över småsaker. Fast helt ärligt, ju äldre jag blir desto mindre bryr jag mig om småsaker och det är sååå skönt. Det går åt så otroligt mycket onödigt energi åt att sura. Men jag kan fortfarande bli mkt bättre!!

En person du saknar?
Min mamma.

Vem är mest romantisk, du eller din kille?
Vi är båda romantiska men på ganska olika sett. Jag är nog mer mån om att överraska med mysiga middagar, köpa hem hans favorit öl, tända ljus, ha på musik och skapa en känsla. Medan han är otrolig på såna mer taktila saker som beröring och fina ord ❤

Brukar du ha söndagsångest?
Inte haft söndagsångest en endaste gång sen jag tog beslutet att börja frilansa. Nu är det snarare att jag längtar till mina måndagar!

Vilka städer har du bott i?
Stockholm och London.

Lyssnar du på någon podd?
Det Skaver och Allt Som Är.

När går du och lägger dig?
Oftast lägger jag mig i sängen runt kl 22 och sen släcker jag lampan senast kl 23. Känns som en rätt skön tid att somna.

Vad är det modigaste du gjort?
Säga farväl till min mamma.

Hav eller pool?
Hav! självklart eller?

Hur vill du ha ditt kaffe?
Bryggkaffe som ska vara runt, krämigt och fylligt. Med havremjölk som är riktigt bra skakad. Och ibland vill jag ha en cappuccino, eller en café crème om jag är i Frankrike.

Hur uppvaktar man dig?
Man noterar sånt som jag tycker om och överraskar mig med det. Eller så tar du med mig ut på äventyr! Då är jag din för evigt.

Vad har du för ögonfärg?
Blå/grå.

Vad är ditt fullständiga namn?
Madeleine Anna Maria Jönstam.

Aldrig mer vara utomhus eller aldrig mer vara inne?
Aldrig mer vara inne! Förstå vilken panikartat känsla av att aldrig kunna få känna luften, och sen bara stå i ett fönster och stirra ut. Nej fy hemska tanke.

Vilken årstid är du?
Jag är våren och försommaren.

Vem är den mest kända person du träffat? (Konsert räknas inte)
Har suttit på samma uteservering som Rod Stewart en gång! Så det är nog det närmsta jag kommit en känd person i den kändisskalan.

Vilket är enligt dig världens vackraste djur?
Blåvalen.

Favoritfärg?
Grön.

Vad har du alltid i kylen?
Ägg, havremjölk, smör, ost, juice och dijonsenap.

Vad har du haft för olika jobb?
Mitt allra första jobb var som reklamutdelare på Svensk Direkt Reklam. Sen började jag på McDonalds. Efter det jobbade jag i omgångar på ett bageri/café. Och sen började jag på H&M när jag var 18 och där jag blev kvar i ca 13 år inom olika roller men framför allt som stylist. Och nu har jag frilansat de senaste 2 åren ungefär. Men är på H&M en dag i veckan pga skönt med lite säkerhet också.

Har du någon dold talang?
Jag har ett otroligt minne. Minns små detaljer och jag kan rabbla upp hela låttexter och scener ur filmer/serier helt utantill. Kan också gå ner i split och spagat.

Om du vann 1 miljon, vad hade du gjort?
Åkt rakkkka vägen till Volgswagen och köpt oss en Californa Ocean. Sen hade vi packat ner allt det mest nödvändiga vi vill ha med oss i varsin väska. Sålt resterande prylar som vi har i hemmet. Och sen hade vi åkt mot solen och världen.

Gick du på någon sport som barn?
Jag tävlade i truppgymnastik fram till jag var 14-15 år ungefär.

Har du varit med om något övernaturligt?
Ja.

Är du en drömmare eller realist?
Jag är absolut en drömmare. Fast jag drömmer sällan om saker som är helt uppåt väggarna omöjligt. Så kanske snarare nån slags drömvisionär? Är det ett ord?

Vad är det första du gör när du kommer hem efter en hel dag borta?
Först tvättar jag händerna. Sen går jag och byter om. Av med bh, på med det mjukaste jag äger, strumpor av och fötterna ner i mina fluffigaste tofflor. Borstar igenom håret och sätter upp i en lös knut. Sen innan jag kan göra nånting annat så måste jag tända upp med levande ljus. Så omysigt annars.

Kram!


Lämna en kommentar