Ett inlägg i realtid: incheckad på hotell

Precis nu när jag skriver sitter jag på ett hotellrum på Diplomat i Stockholm. Jag checkade in här för ungefär en halvtimme sen. I lobbyn satt folk uppklädda och fredagsfina. Här doftar det lyxigt och lite sydeuropeiskt. Själv kom jag in med stresshjärna och en stor otymplig ryggsäck. Håret uppsatt i en tovig knut och ett litet pärlband av svett på överläppen. Men med ett stort leende blev jag bemött i receptionen och plötsligt kände jag mig som a million bucks. Väl inne på rummet tar jag av min tunga ryggsäck, bort med jacka och skor, öppnar upp fönstren som vätter ut mot Artillerigatan och andas djupt. Andas in doften av ett Stockholm som just idag doftar vårregn och förväntan och känslan av att vara på väg blir så stark inom mig att jag genast blir lugn. Efter flera dagar med kaos och stresshjärna kan jag äntligen landa lite.

Här på Hotell Diplomat ska jag spendera ett dygn med min allra bästa vän! Hur mysigt? Ett tips från mig till er: bo på hotell med eran bästis. Gå ut på restaurang, ät massa mat, sen har ni en hotellnatt inbokad. Kolla på en film, ta sovmorgon, ät hotellfrukost. Det måste vara den bästa medicinen mot.. ah men det mesta väl?

Så precis här sitter jag nu och bloggar. Jag har lite egentid här på rummet nu innan vi ska mötas upp på DoMa, Tea Malmegårds ställe som jag hört så mycket gott om men ännu inte testat. Läste menyn och jag vill ha en av varje tack!

Nu om ungefär tre, två, ett, noolll kommer jag poppa den här, ta en varm dusch och sen göra mig fin inför min bästisdejt! Puss

Lämna en kommentar